«Berit» herjer vestlandet for tiden og det så lenge ut for at dagens fersksporprøve kom til å gå i vasken pga muligheter for innstilte ferjer.  Men heldigvis så roet hun seg såpass at Kristine og Lotta kom seg over fjorden 🙂

Regn fra alle kanter og vind i størrelse stoooor styrke var med oss i dag.  Det var mildt i lufta men veldig mye vær 🙂

En spissbukk og ei kolle var støkka ut en times tid før vi ankom og jeg viser hvilken retning dyrene har tatt.  Deretter blir cockeren Lotta satt på sporet og etter litt utredning på stedet dyrene har stått så snøfter hun i nesa og begynner å spore seg innover og oppover i skogen.

Litt bløtt ja!  Men det er tydelig at hjorten har vært her nylig for vi finner ferske spor langs hele sporruta.

Kristine Lorgen og cockeren Lotta

Blaute men fornøyde og nybakt ettersøksekvipasje – gratulerer så mye!