Jeg har vært på Bønes i dag på hundeutstilling og etter at den var over for vår del så dømte jeg 2 hunder på blodspor.
Det var egentlig meningen at to stykker fra Bergen skulle komme nedover til mine trakter neste helg for å gå spor, men siden jeg nå likevel var der oppe så kunne vi slå flere fluer i et smekk eller hur!

Jeg har holdt kurs for noen medlemmer i Norske Redningshunder avd. Bergen tidligere i vår, og to av disse har vært ivrige med sportrening og skulle i ilddåpen i dag.

Første hund ut var «Jippi» en papillon. Noen vil nok dra på smilebåndet når de høre hvilken rase det var – men man skal aldri skue hunden på hårene!  Frøkna ble satt på spor og det var utrolig morsomt å gå bak ekvipasjen.  Sporsikker og lett å lese og føreren var flink til å samarbeide med hunden.  En fornøyelse å dele ut 1 premie!

Karen Sofie og Jippi

Nestemann ut var «Krutt» – en ung labradorhann på 10 måneder.  Tydelig at han er ungdom – det var jo så mye han skulle ha med seg av det som foregikk 🙂  Men også han hadde kontroll på sporet og gikk til en fin 1 premie.

Hildur og Krutt og Karen Sofie og Jippi - begge med 1 premie