Vestlandet flommer over av regn for tiden… så også i går da jeg dømte blod- og ferskspor på Stord.  Kvelden før hadde himmelens sluser åpnet seg for full musikk så det kom til å bli en utfordring for bikkjene dagen etter å finne igjen noe som helst i marka.

Men dagen opprant og det var ikke så verst vær i grunnen.  Nytt i klubben er at vi kjører full VIP-behandling av våre deltakere; se bare her:

TV og skinnsofa ut i naturen er en selvfølge 🙂

 Førstemann ut var Tom og Alfa – sola glimtet til og vi kom oss tørrskodde gjennom løypa.  Hvordan de stakkars deltakerne oppfattet dommeren er vel dette bildet tydelig bevis på… 🙂

Endelig får jeg piske noen rundt i skogen!

Sporstart

 Etter at de var ferdige med sitt spor så var det Tove og Ronja sin tur.  Fremdeles var værgudene på vår side.  Det var vanskelige forhold for som sagt så har det regna småjævler i over et døgn og verre skulle det bli.

 

Jeg er verdens strengeste og knallharde dommer *knis*  Liksom. 

Som sagt så ble været verre utover dagen.  Underveis i sporet så var det full åpning på styrtregnet og vi ble dassblaute.  Bikkja lot seg imidlertid ikke affisere av «litt» regn men da hun skulle krysse en liten sølepytt og gikk rett til bunns og halvveis drukna – ja da gav hun oss et heller oppgitt blikk før hun kara seg opp igjen og fortsatte til sporslutt.  Hun gjorde en kjempefin jobb under krevende forhold og fikk sin velfortjente 1 pr. 

Deretter var det klart for ferskspor.  Klesskifte måtte til for dette er noe av det verste jeg har vært borti – tror jakka mi veide noen ekstra kg og alt kunne vris.  Unntatt buksa og skoene – de var helt tørre takk være en fantastisk regnbukse og crispi hunterskoene mine. 

Alle tre har klart seg unna drukningsdøden 🙂

Kjell Øyvind og Bøjentan`s Noah har kommet seg gjennom ferskpor/vannspor og blir foreviget på sofaen etterpå.  De kan nå kalle seg «offentlig godkjent ettersøksekvipasje».