Nytt spor; 1200 m med tre vinkler i sårleie, lagt med 3 dl utvanna blod (hadde litt lite så jeg tværa det ut) og 4 markører i sporet.  24 timer gammelt og lagt i jaktterrenget mitt med myr, skog og tørr granskogbunn.  Temperaturen er mild og det er overskya og vindstille.

Starten ligger på ei møkkspreia eng og Amigo vil ikke spore; han skal spise gress!  Så det går opptil 5 minutter før jeg får ham «av» tulleskapen og han begynner å jobbe.  Han snuser og snøfter voldsomt; jeg antar at møkka forstyrrer.  Det lukter typisk åkerspredning, så jeg skjønner jo frustrasjonen hans da 🙂

Jeg setter GPS-en på og legger den i lomma og har ikke tenkt å se på den før vi er framme ved sporslutt.  Dersom bikkja går feil så skal jeg følge etter.  Jeg skal fokusere 100% på hva han gjør.

Når vi først er kommet ut av enga og møkka så er det i grunn bare en ting å si: plankekjøring!  Han jobber nydelig og er stort sett i sporkjernen hele tiden viser det seg etterpå når jeg ser på GPS-en.  Han markerer to av markørene og vinklene og det er kjempebra.  Veldig fornøyd med poden i dag!!