Nytt spor på samme vis som forrige gang.  Litt kortere riktignok; det er rundt 800 m, langt med 2 dl blod og 6 markører i sporet.  Været er tørt; det var minst 25 grader i skyggen i går og blodet er godt tørka inn til i dag.

Starten går på en gjengrodd skogsvei og først går vi jo bare rett forbi sporstarten da jeg ikke har merket den… tabbe!  Men GPS-en viste vei så vi fikk starta korrekt.

Amigo sliter litt med å komme av stien og inn på skogsteigen, så det blir litt ringing rundt der før han slår innpå.  Der er det mjuk mosegrunn og mye mer fert så da går det radig oppover lia.  Han markerer kjempebra både markør 1 og 2 men hopper galant over vinklene.  Altså han tar dem men markerer ikke sårleiet i dem (er noen meter utenfor).
Han markerer også markør 3 og 4 og samme her; ingen markering av sårleie og vinkel sjølv om han slår innpå litt lenger ned.  Han jobber tidvis utenfor sporet, særlig da vi går gjennom et tett granfelt med knusktørr skogbunn.

Tempoet er som vanlig fint, vi bruker 30 min på hele seansen.  Helt på slutten så er det er stykke der sporet går i bue og ligger svært nære hverandre (30 m eller så) og Amigo vil gjerne ta overvær på det.  Jeg holder igjen i lina for jeg vil ikke at han skal gjøre det men fortsette på opprinnelig spor.  Det gjør han heldigvis.

Alt i alt er jeg sånn passe fornøyd med innsatsen i dag.  Det kunne glatt vært myyye bedre.  Jeg holdt bevisst igjen på enkelte steder; hadde jeg ikke gjort det så hadde vi vel havna utfor allfarvei.  Det var ferske tråkk i området.