Det ble et spor til denne uka visst.  La det i går og det har alle momenter i seg.  Da jeg var på vei til sporstedet så møtte jeg en gjeng ungdomsskoleelever som hadde orienteringsdag; de så lettere skremt ut da jeg bar en flaske med blod i ene hånda og en avkutta hjortefot i den andre 🙂  Jeg hørte de tisket og hvisket bak meg: «jeg tror jaggu det er en FOT hun har i hånda!!!»

Sporstarten er over ei blaut myr og ellers er det i brakebusker høye som hus og klatring både opp og ned.  Jeg hadde min fulle hyre med å holde meg på beina, for dette var ikke flatt lende hihi.

Jeg brukte GPS-en til backtrack for jeg har kun merket sporstart og et avhopp i vinkel uti terrenget.

Jeg klarte etter mye om og men og laste inn bilder fra GPS-en til dataen; ikke lett når man er så treig som meg 🙂  Men den som gir seg er en dritt, så nå har jeg omsider fått det til!

Flaggene er markeringene jeg gjorde underveis i sporleggingen i går og den prikkete linja er Amigo i dag.  Som dere ser; det er ikke mange avvikene han har gjort.
På det meste er det vel en meter eller tre.

Jeg kan ikke annet enn å si meg kjempefornøyd!
Det er som om Amigo har endret seg i det siste; han jobber som vanlig i et gullegodt tempo, men han er så fokusert og moden liksom.  Kan ikke helt forklare det, men jeg synes det er noe annerledes over måten han jobber.

Det får holde med spor denne uka; til helgen skal jeg delta på ettersøksseminar i regi av Sporhundsentralen og det gleder jeg meg til.  Det kommer 3 instruktører fra Danmark og Schweisshundmiljøet så det blir artig å høre hvordan de jobber og å utveksle ideer og synspunkt.