Jeg flyttet hit for 3 måneder siden, og pga is og vinter har det ikke vært mulig å sette opp hundegården.  Begge hundehusene stod igjen på forrige bosted og det var ikke bare enkelt å få dem hit – såpeglatt opp veien og mangel på mannekrefter til å gjøre jobben gjorde sitt til at TTT (ting tar tid).  Men Amigo er nå heldigvis en tålmodig og tilpasningsdyktig hund; han har tilbrakt dagene inne (jeg mistenker langflat i sofaen) mens jeg har vært på jobb.  Han har hatt det alldeles strålende vil jeg tro 🙂  Men – det er nå engang best at bikkja får være ute om dagene; det er han oppflaska på siden han var valp.  Så nå når det begynner å dra seg mot vår var det på tide å få finger`n ut og gjøre en innsats (jeg har elendig rygg så det begrenser seg hva jeg får til).

Men i dag kan jeg vel si at prosjektet er sånn noenlunde ferdigstilt; det er lagt armeringsmatter i bunn for å hindre at han graver seg ut, og sjølve gården er todelt med dør mellom slik at den til vanlig vil være en diger hundegård.  Å ha muligheten til å dele av garden er alltid greit i tilfelle jeg engang får flere hunder eller at jeg har besøk av andre hunder.


Hundegården sett fra baksiden av huset.  Del to er ikke helt ferdig; jeg må grave ned armeringsmattene der først.  Det er også ei dør mellom bingene slik at jeg har muligheten til å lage den til èn.  Praktisk!

God plass – tilsammen er det 24 kvm.

Amigo er på plass på taket av huset sitt – det er tydelig at han har noe i nesa si!

Dette må da være en fin bursdagspresang for gutten; han fyller 6 år i morgen 🙂