Jeg skulle egentlig sittet på loftet og gått gjennom haugevis av ting og tang som skal kastes eller spares da jeg har solgt huset og er i en flytteprosess.

Men så snakka jeg på msn med ei venninne av meg og hun sa jeg måtte komme på klubbshowet til Haugesund og Omegn Hundeklubb som skulle arrangeres på søndag.  Som sagt så gjort – vi troppa opp.  Påmelding på stedet og det er i det hele tatt en uoffisiell og uhøytidelig utstilling hvor både renrasede og beste mix blir kåret.

Amigo havna til slutt blant de 6 beste i BIS og det er jo kjekt 🙂

Kritikken er som følger :
«5 år gammel hann, korrekt bitt.  Herlig uttrykk.  Korrekt øye- og øreplassering.  Markert stopp.  Godt bryst.  Velvinklet foran og bak.  Bra overlinje.  Bra pels og farge.  Beveger seg bra foran og bak, godt driv.  Herlig gemytt.  Velvist.»
BIR

Jeg fikk også utfordringen i å handle en mix av bordercollie, schäfer og labrador hvor overvekten var bordercollie.  Ei herlig frøken som het Quinie og som absolutt ikke kunne stååååå men var en hyler på sitt 🙂  Så det var litt av en jobb å få henne til å stå i ro mer enn 2 sekunder men fikk det sånn noenlunde til da.  Hun holdt lynets hastighet når vi skulle løpe – er jo ikke BC med agility i blodet for ingenting 🙂  Men moro var det lell!