Og så var tiden kommet for å jakte hjort igjen!  I går ettermiddag dro jeg opp på toppen og posterte der fram til det ble mørkt.  Det blåste noe alldeles forferdelig så jeg måtte rett og slett dra bøffen opp over capsen slik at den ikke ble feid av hodet mitt 🙂 

I dag tidlig var det på an igjen – sto opp 04.45 og dro hjemmefra en halvtime seinere.  Det var beksvart men det tar litt tid å komme seg fram til posten min så da jeg parkerte bilen for å begynne å gå så var det blitt såpass lyst at jeg klarte å ta meg fram uten bruk av lykt.

For anledningen tok jeg Amigo med meg; han har nok blitt litt forsømt i det siste siden jeg har brukt så mye tid på å dømme blod- og ferskspor.  Så han var lykkelig som bare det når han fikk være med på tur!

Jeg gikk med ham i kobbel hele veien opp på post sjølv om det er bratt og ulendt enkelte steder.  Men dersom hjorten står i lia så vil jeg ikke at han skal ta ut etter dem men holde seg med meg.  Det gikk veldig bra å klatre opp da; jeg sendte ham først opp på de bratteste stedene og bad ham bli til jeg kom meg opp.

Vel oppe så fant vi oss en lun plass under ei furu og enda var det relativt mørkt (var oppe kl. 06.00).  Det blåste like mye i dag som i går og dessuten begynte det å pøsregne.  Ikke særlig festlig kan man si… men vi krølla oss sammen så da gikk det bra 🙂


Amigo speider etter hjorten


Amigo har det godt gitt 🙂

 Når klokka dro seg mot 09.00 så gav jeg opp og dro hjemover – får se hva som skjer i kveld.